Over ons

Over ons

Handelsonderneming Burgers is gespecialiseerd in de in- en verkoop van emballage, met name (euro)pallets (zowel nieuw als gebruikt – ongeacht de aantallen), opslag en transport. Wij verkopen de europallets tegen scherpe tarieven, welke doorgaans lager liggen dan bij de grote marktleiders, dit geldt ook voor onze opslag en transport. Ten laatste kopen wij ook pallets in voor interessante tarieven. 

Wat doen wij?
Onze corebusiness betreft in hoofdzaak (1) de in- en verkoop van (euro)pallets (zowel nieuw als gebruikt) – voor zowel kleine als grotere afnames, (2) bulkopslag en (3) transport. Het verzorgingsgebied betreft landelijk – en we zijn gevestigd in Midden-Nederland (Culemborg). Handelsonderneming Burgers kan u ook ontzorgen in het verzorgen van transport (ook voor kleinere afstanden). Dit faciliteren wij voor zowel het opkopen van (overtollige) pallets, als in het kader van opslag en ook voor bijvoorbeeld het leveren van (volle) vrachten en charterwerkzaamheden. Kortom: een totaaloplossing!

Waarom Handelsonderneming Burgers?
De logistieke wereld is ons niet onbekend, na bijna 10 jaar hierin actief te zijn weten wij wat u nodig heeft, hoe u graag ontzorgt wilt worden en wat u belangrijk vindt. Als Handelsonderneming Burgers streven wij naar kwaliteit, een 100% beschikbaarheidsgarantie en kijken graag gezamenlijk met u naar de mogelijkheden. De voordelen betreffen daarnaast: flexibiliteit, klant- en oplossingsgerichtheid, dit tegen scherpe tarieven.

Bent u overtuigd? Graag kijken we samen met u naar eventuele mogelijkheden om samen te werken.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Jamie Burgers